Nyt Hjem med eksternt byggehold

Noget af det man kan læse på den nys åbnede hjemmeside for Nyt Hjem er at firmaet har valgt at koncentrere sig om at bygge huset – på fabrikken i Herning – og herefter overlade det til en ekstern samarbejdspartner at opføre huset på kundens byggegrund. Personligt har vi ikke noget at udsætte på det Hjem AS-rejsehold som opførte vores hus. Tværtimod var det en behagelig oplevelse at møde kompetente, serviceminded og løsningsorienterede håndværkere.

Flere af disse folk mødte vi så igen efterfølgende i forbindelse med diverse udbedringer. Som jeg tidligere har skrevet hér på bloggen har opfølgningen på reklamationer og 1-års gennemgang været træg og ofte mangelfuld. Men vi har oplevet det som problemer på kontoret fremfor problemer med håndværkerne.

Den omstrukturering man hos Nyt Hjem har gennemført efter købet af resterne af Hjem AS har givetvis (og forhåbentligt) også været brugt til at optimere på de interne arbejdsgange herunder på kontoret, men man har altså også fundet det nødvendigt og/eller praktisk at lade en ekstern samarbejdspartner – JCN – stå for opførelsen af huset.