Hjem AS konkurs: Kontakt til kurator

I mandags lykkedes det mig at få fat i en advokatfuldmægtig hos kurator for konkursboet efter Hjem AS, og han forklarede at de på nuværende tidspunkt har travlt med at skabe sig overblik over konkursboet og de mange udeståender.

Således har vi (kun) påberåbt manglende pudsning af sokkel op under facadepladerne – en mangel som oprindeligt blev påberåbt ved afleveringsforretningen! – manglende facadepudsning af pladeender samt ikke mindst godtgørelse for beskadigelse af havefliser pga. manglende afdækning i forbindelse med sommerens om-pudsning af facaden.

Dertil kommer at vi i juleferien netop opdager at facaden igen slår revner …! Ihvertfald ét sted er der igen en revne. Pga. is og sne er det endnu svært at konstatere problemets omfang. Hvorvidt den utilstrækkelige udbedring kan påberåbes overfor konkursboet eller om vi kan påberåbe den direkte overfor underentreprenøren er jo så spørgsmålet – og det har vi stillet til kurator.

For andre som har behov for at gøre udeståender gældender overfor konkursboet kan jeg henvise til advokatfuldmægtig Niels Fuglsang Hansen hos Dahl Advokatfirma, på tlf. 88 91 94 66.

En tanke om "Hjem AS konkurs: Kontakt til kurator"

  1. Vi har fået lovning på skiftning af løse fliser i badeværelser og sagen om vores trægulv i huset er ikke blevet løst, selv om der har været rykket flere gange, om besigtigelse af gulvet med deltagelse af folk fra Hjem as og kæhrs gulve.
    mvh.Annette Rahbek

    tlf. 86862090 / 86862091

Der er lukket for kommentarer.