Facaden er igen grå

I mit tidligere indlæg skrev jeg om udbedringen af revnerne i facaden. Arbejdet er forlængst færdigt, og huset fremstår igen gråt. I en kort periode fremstod det ellers helt i hvid (og vi blev bekræftet i vores valg af grå facade!). Hele facaden blev armeret med armeringsvæv eller -net, lagt i en-eller-anden form for klæber – der er hvid, og i bunden af pladerne havde dette væv eller net en plastikkant påsat. Måske det som manglede i første omgang? Udenpå armeringen blev huset så pudset med den grå finish-puds. Samme behandling som hvis det havde været direkte på StoVentec-pladerne.

Desværre er det, omend ikke tydeligt så dog, sine steder muligt at se at der er pudset uden på et eksisterende lag puds. Det fylder jo lidt mere. Og jeg synes heller ikke pudsningen er helt så jævn og ensartet som i første omgang. Men forhåbentligt undgår vi nu at facaden revner!

Som frygtet har afdækningen af fliser og planter være mangelfuld. Resultatet er plettede fliser og planter indsmurt i puds. Til trods for at vi flere gange netop har bedt Hjem om at sikre at deres underentreprenør sørger for tilstrækkelig afdækning. Det er f** træls – jeg orker faktisk snart ikke mere … Nu kommer Hjems tømrer i næste uge for at sætte tagrenderne ordentligt på plads (!!!) og så tager han også lige billeder af fliserne.