Billigere strøm?

Som jeg tidligere har skrevet om har vi siden 2003 haft et liberaliseret el-marked i Danmark.

Jeg brugte forleden et par minutter på hjemmesiden elpristavlen.dk for at finde ud af om der mon ligger en besparelse for os ved blot at skrifte leverandør af strøm. Umiddelbart ser det ud som om EnergiMidt ligger i top 10 af billige el-selskaber i vores område. Nuvel i bunden af top 10 med muligheden for en lille besparelse hvis vi skifter. Men ikke så stor en besparelse at vi skifte lige nu og hér …

Til gengæld er de udspecificerede prisoplysninger på EnergiMidts hjemmeside umulige at sammenligne med prisoplysningerne på elpristavlen.dk hvilket jeg finder problematisk når nu elpristavlen.dk netop er lavet for at gøre konkurrencen på el-markedet mere gennemskuelig.

En tanke om "Billigere strøm?"

Der er lukket for kommentarer.