Navneskilt til postkasse og vindue

Siden vi flyttede ind, for en måned siden, har navneskiltet på postkassen været en simpel post-it … og med regn og rusk holder det jo ikke i længden. Vi havde da også for længe siden talt om at vi ville lave et navneskilt i vinduet, ved hoveddøren, og ved nærmere eftertanke er det jo oplagt med samme skrifttype på postkassen.

Som grafiker var det mig ikke svært at lave en opsætning til både vindue og postkasse klar til at udskære i folie, og da jeg fandt frem til et lokalt firma, SignTeam, som både kunne levere hurtigt og til en konkurrencedygtig pris, ja, så var det jo bare at få det lavet. På postkassen fik vi skåret ud i en (næsten) antrasitgrå, ligesom vinduerne, folie og til vinduet fik vi konturskåret i en “frosted” folie. Lidt svært at montere i vinduet da folien jo går helt til kant, og det var første gang at jeg skulle montere sådan en folie. Resultatet er dog blevet rigtigt flot, og har prydet postkassen og vinduet siden i fredags!


(tilføjer flere billeder snarest)

En tanke om "Navneskilt til postkasse og vindue"

Der er lukket for kommentarer.